Sammen er vi stærkere...

Kunne du tænke at arbejde sammen med os?

Der findes mange forskellige former af samarbejde som vil være muligt hos AR Travelservice. Som agent søger vi altid efter nye samarbejdspartnere for at udvide produkt portefølje. Men vi er også på udgik efter nye spændende rejseblog projekter.

Eller er du sales manager på et hotel og ønsker en placering i vores travel shop? Kontakt os gerne for en samtale og nærmere informationer.

Rejseblogger

Er du en rejseblogger som gerne vil dele erfaringer og oplevelser med os andre? Så er du velkommen til at sende os et oplæg med indhold omkring dit rejseemne. Vores kunder er meget interesseret i nye spændende indlæg om rejser til de fantastiske destinationer og hoteller. Du vil igennem os nå ud til et stort publikum både på vores hjemmeside samt på de sociale medier.

Hoteller

Især på dette område har vi et stort udvalg af forskellige former af samarbejde. Det kan både være en placering i vores travel shop hvor vi sælger billige hotelophold til deal priser, men det kan også være som hoteltest i forbindelse med et blog indlæg på vores rejseblog.

Derudover kan vi også markedsføre dit hotel på forskellige onlineshopping portaler og på de sociale medier.

Rejsearrangør

Selvom vi allerede har indgået et samarbejde med utrolig mange forskellige tyske rejsearrangører eller såkaldte tour operators kan vi altid udvide vores portefølge af rejseprodukter. Har du spændende ideer? Lad os komme igang!

Transportselskaber

Vi er altid på udgik efter nye transport løsninger og produkter.

Om det nu er nye flyruter, busture eller lufthavnstransfer vil vi gerne høre om dine muligheder og se om hinandens forretningsgrundlag passer sammen.

Kontakt os:

Klik her for at komme tilbage til forsiden.