Derfor skal du rejse til Milano!

I dette blog indlæg vil vi fortælle lidt om den italienske by og hvorfor du burde rejse til Milano.

Milano i Lombardiet i Norditalien er kendt som et kraftcenter for italiensk mode og det oplagte sted at shoppe tøj, smykker og meget andet.

Mange rejser til den smukke italienske storby for at købe det nyeste fra verdensberømte modefirmaer som Armani, Gucci, Versace, Chanel, Dolce & Gabbana og mange flere. Men Milano er også indbegrebet af italiensk kultur, mad og arkitektur.

Den gyldne rektangel

Centrum af Milano kaldes også Quadrilatero della Moda, Den gyldne rektangel. Her tæt ved Milanos verdensberømte Kathedral, Duomo, findes alt du kan drømme om at muligheder for shopping. For udover nutidens modetøj og smykker findes blandt andet også det nyeste til indretning af dit hjem. Det er en fornøjelse at bevæge sig rundt og beundre den flotte indretning af butikkernes vinduer, og finde frem til lige præcis det, du ikke kan leve uden. Et oplagt valg er blandt andet det enorme Diesel Planet, hvor du kan købe det nyeste Diesel tøj langt tid før, det kommer i butikkerne i Danmark.

Byliv og kultur

Men Milano er generelt indbegrebet af moderne byliv. Overalt kan du finde indkøbscentre med kosmopolitisk stemning og små hyggelige caféer. Og naturligvis er der utallige muligheder for at nyde det verdensberømte italienske køkken. Men rigtig mange benytter også et besøg i Milano til at opleve det enorme fodboldstadion San Siro, hvor de to verdensberømte fodboldklubber AC Milano og Inter spiller deres hjemmekampe.

Det er det største stadion i Italien med plads til mere end 80.000 tilskuere. Milano er stedet at shoppe og opleve italiensk kultur.

Kunne du tænke dig en rejse fra Hamborg til Milano?

Brug for vores formular og få tilsendt et rejsetilbud som er tilpasset lige netop efter dit behov!

Rejse til Milano

Klik her for at komme tilbage til forsiden af vores rejseblog.