Krydstogt rejser

Uanset om du søger efter et rejsetilbud på en kort krydstogt rejse fra Kiel til Norge,

flere dage forbi de kanariske øer, eller et par ugers krydstogt i Caribien på et af de smukke luksusskibe, så har vi altid  gode priser på samtlige krydstogt rejser fra bl.a. AIDA Cruises og TUI Cruises.

Bryllupsrejse

Også en bryllupsrejse egner sig perfekt på et krydstogtskib, da du kommer til at se en del forskellige destinationer, byer og seværdigheder. Derudover er du garanteret en eksklusiv service og masser af ro, afslapning og romantisk atmosfære. Desuden kan det på de fleste krydstogtskibe godt lade sig gøre at blive viet på selve skibet inkl. uforglemmelig bryllupsceremoni men eller uden gæster.

AIDA CRUISES - Krydstogt
TUI CRUISES - Krydstogt

 

Ved AIDA Cruises og TUI Cruises er du altid sikret en høj standard, god service, masser af oplevelser og de dejligste destinationer. Bestil i god tid og få et af de bedste tilbud på vores krydstogt rejser.

Premium All inclusive

Ved de fleste krydstogtselskaber har du altid premium all inclusive med i rejseprisen. Dette betyder at både forplejning i flere forskellige restauranter med og uden buffet er inkluderet men også snacks og et udvalg af forskellige drikkevarer. Derudover er der et stort udvalg af fritidsaktiviteter og underholdning som du har mulighed for at deltage i.

Jo tidligere desto billigere

Husk altid at bestille din rejse i ekstra god tid hvis du vil opnå en fordelagtig pris.

De fleste selskaber giver op til 30% rabat ved bestilling minimum et halvt år inden du skal afsted.

Vores krydstogt tilbud findes både med og uden fly samt i præcis den kahyt dvs. kategori som du kunne tænke dig.

Ønsker du at få tilsendt et detaljeret tilbud?

For at få yderlige informationer, vejledning og tilbud kontakt os gerne på info@ar-travelservice.dk

 

Klik her for at komme tilbage til forsiden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Rejsegarantifonden

Ved bestilling af en rejse igennem os faktureres direkte fra tyske rejseselskaber, derfor er vores kunder ikke omfattet af den danske rejsegarantifonds dækning - til gengæld har du samme dækning fra den obligatorisk tyske rejsegarantiordning.